Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan luxurydenim.no samler inn og bruker personopplysninger. Ved å benytte nettsiden luxurydenim.no, aksepterer du at Luxury Denim behandler dine personopplysninger i henhold til denne personværnerklæringen.

Luxurydenim.no, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). 

DETTE ER PERSONOPPLYSNINGENE VI BEHANDLER:
Personopplysninger du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. 
- Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden
- Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
- Informasjon du oppgir via vår kundeservice
- Informasjon via cookies

HVA BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE TIL:
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.
- For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
- For behandling av bestillinger og returer via våre online-tjenester
- For å sende informasjon om forsendelser
- For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
- For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester
- For å kunne analysere hvordan du benytter luxurydenim.no, og hele tiden kunne forbedre nettsiden.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER:
Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.
- Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
- Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
- Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
- Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
- Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.
- Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
- Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

HVOR LENGE LAGRER VI DATA:
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER:
Vi lagrer personopplysninger med den største forsiktighet og våre ansatte er bevisste på hva som skal lagres, hvor lenge det kan lagres og hvem som skal ha tilgang til opplysningene.

Luxurydenim.no. bruker også et sikkerhetssertifikat (https) som sørger for at all dataoverføring via våre nettsider blir kryptert.

NYHETSBREV
Når du melder deg på epostlisten for å motta vårt nyhetsbrev, samler vi kun inn epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av luxurydenim nyhetsbrev. E-postadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. E-postverktøyet vi bruker til utsendelse er MailChimp.

 
Informasjonskapsler (cookies)
Luxurydenim.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi benytter følgende informasjonskapsler på vår nettside:
Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 5 informasjonskapsler på din maskin (__utma, __utmb, __utmc __utmt og __utmz). Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på luxurydenim.no (se avsnittet om Google Analytics om hva slags data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem) Facebook setter 1 informasjonskapsel på din maskin (fr). Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere annonseringen vår på Facebook. Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Google Analytics
Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen. I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til tiril@tekoretail.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt
Jacob Cohën Store Oslo
shop@luxerydenim.no
Akersgata 18
0158 Oslo

Følg oss på sosiale medier